Levenspadcoaching

Lijkt het soms of alles in je leven in cirkeltjes draait? Heb jij nu besloten om daadwerkelijk dingen in je leven onder de loep te nemen? En wil je niet alleen inzichten, maar ook echt verandering?

Herken je dit?

Zonder dat je daar bewust voor kiest of zelfs maar beseft, herhalen de thema’s zich bijna als vanzelf. Thema’s die te maken kunnen hebben met gezondheid, liefde, carrière, werk, geld, familie en/of relaties. Je weet dat er een andere weg moet zijn, andere opties, maar onbewust blijf je dezelfde keuzes herhalen. Keer op keer heb je dit besproken met je familie, partner, collega’s of vrienden. Misschien ben je zelfs al bij een professional geweest die wel de inzichten bood, maar toch ook niets kon veranderen aan de thema’s waar je mee worstelt.

Antwoorden op jouw levensvragen.

Als je dit herkent en écht deze cirkels wilt doorbreken, dan is mijn coaching geknipt voor jou. Ik spiegel je niet alleen de thema’s en de daarbij horende hardnekkige overtuigingen, maar met jouw toestemming verander ik deze in jouw energiesysteem. Ik begeleid jou om de antwoorden te vinden op jouw levensvragen. Aan de hand van het 5-gesprekkenmodel help ik jou om inzicht te krijgen in je familiesysteem, omdat we allemaal de dogma’s en trauma’s van onze voorouders met ons meedragen. Met jouw toestemming verander ik de hardnekkige overtuigingen in jouw energiesysteem, zodat je los kunt komen en met zelfvertrouwen jouw eigen pad kunt volgen.

Manifestatie

Tijdens onze gesprekken werken we aan een manifestatielijst waarin je al je doelen en wensen formuleert met daaraan gekoppeld een tijdlijn. Alle beperkende overtuigingen die je nog daaraan hebt gekoppeld buigen we om naar krachtbronnen. Het is mijn diepste overtuiging dat wanneer je alles in je systeem opschoont, de energie van onvoorwaardelijke liefde zich voor jou openstelt om te manifesteren waar jij gelukkig van wordt.

Zo eenvoudig kan het zijn en ik help je daarbij

 • Als je vastloopt, dan wil je snelheid, een oplossing, nu meteen. Je kunt daarom altijd binnen een week bij mij terecht voor het eerste gesprek.
 • De overige vier gesprekken vinden plaats in een periode van drie maanden waarbij je met mij de inspanning aangaat dat we deze ontdekkingsreis starten, maar ook afmaken. Dat is belangrijk, omdat gedurende het traject onderwerpen worden aangestipt die zich soms later pas volledig willen laten zien en op dat moment veranderd kunnen worden. Indien je dat negeert, dan bestaat de kans dat je daar last van krijgt. Ik vind het mijn opdracht om dit proces goed te monitoren en je alle steun te geven die je nodig hebt om de beste versie te worden van jezelf.
 • In  deze vijf gesprekken onderzoeken we welke overtuigingen en blokkades je meeneemt. Vanuit je gezin van herkomst of misschien wel uit het familiesysteem van vele generaties voor jou.
 • Na de vijf gesprekken volgt een periode van 9 maanden waarin we werken aan je manifestatielijst en zelf vijf klankbordmomenten kiezen. Net zoals een mensenkind negen maanden nodig heeft om te groeien naar de geboorte toe. Ik blijf aan de zijlijn om er zeker van te zijn dat je focus hebt en houdt.

Ervaringen

Snel op een positief pad

“Het vijf-gesprekken model heeft mij snel op een fijn pad geholpen met veel positiviteit! Ik had last van grote onduidelijkheid welke weg in te slaan m.b.t. beroep en vak. Uiteindelijk verander je zelf en dat is soms confronterend en hard werken. Dankzij de gesprekken met Wilma ben ik positiever, zachter (ook voor mezelf) en heb ik geleerd om los te laten. De tijd tussen de vijf gesprekken was voor mij ideaal: ik houd van actie. Ik kan het vijf-gesprekkenmodel zeker aanbevelen, met als tip om samen met Wilma het tempo te bepalen van de klankbordmomenten, zodat je tijd hebt je bevindingen te implementeren. Wilma is een heerlijk mens; ontspannend, veel liefde en openheid. Dat zij ook delen van zichzelf deelt, vind ik heel prettig, dat maakt een relatie zo fijn en gelijkwaardig.”

– Personal stylist (43 jaar) –

 

Geen eindeloze therapie

“Het vijf-gesprekkenmodel vond ik een fijne methodiek. Je weet waar je aan toe bent en dat er binnen die vijf keer al verbetering in zit. Geen eindeloze therapie. Ik wilde ontdekken hoe ik meer mezelf kan laten zien op het gebied van werk en persoonlijk vlak. Vooral op werkgebied heb ik grote stappen gemaakt; ik durf meer te laten zien en ga dingen ook echt aan.

Ik ben nu bezig met een superleuk project, nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Werken met jou is fantastisch, heel warm en vertrouwd, voelde me meteen op mijn gemak.”  

– F.S. (44 jaar), ontwerper/kunstenaar –

 

Ik bied de volgende mogelijkheden om uit je vicieuze cirkel te stappen voor de rest rest van je leven.

Jaartraject levenspadcoaching

 • Vijf inzichtgesprekken
 • Vijf klankbordsessies
 • Theta Healing®
 • Reconnective Healing®
 •  € 999,- incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor ondernemers
  Het is mogelijk om in termijnen te betalen

Wil je eerst ervaren wat het werken met energie voor jou kan betekenen?

Boek dan drie Reconnective Healing® sessies voor het totaal bedrag van € 245,– incl. BTW en beslis daarna of het jaartraject “levenspadcoaching” bij je past!  Het reeds betaalde bedrag wordt dan verrekend zodat je nooit meer betaald dan € 999,- incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor ondernemers. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op via het contactformulier of beter nog een telefoontje