Werken met energie

Werken met energie wordt ook wel energetisch coachen genoemd en betekent niet anders dan contact maken met jouw kern, je ziel, de bron… of welke benaming je er ook aan geeft.

Tijdens mijn coaching maak ik gebruik van twee technieken:

Reconnective Healing®

Een relatief nieuwe vorm van energetisch werk is Reconnective Healing®. Het kan helpen bij stress, ernstige vermoeidheid, fysieke pijn, depressieve gevoelens en vele andere vormen van disbalans. Het activeert ons zelfhelend vermogen op mentaal, fysiek en spiritueel vlak.

Effecten van Reconnective Healing zijn snel merkbaar (na 1 tot 3 sessies), duidelijk waarneembaar en blijvend. Je ontvangt een nieuw gevoel van bewustzijn. Ook kinderen reageren bijzonder goed op Reconnective Healing, omdat zij nog geen last hebben van belemmerende overtuigingen en instinctief reageren op de frequenties die bij Reconnective Healing worden toegepast.

Bij deze zuivere vorm van zelf-herstel word je zonder fysieke aanraking in contact gebracht met frequenties om weer in balans te komen.

  • Heel eenvoudig
  • Heel puur
  • Heel natuurlijk

Theta Healing®

Wanneer je langere tijd mediteert komen je hersenen in theta staat; je hersengolven maken contact met het onderbewuste, daar waar onze herinneringen, emoties en dromen ontstaan. Onze overtuigingen en gedrag vinden daar hun oorsprong. Maar ook creativiteit, inspiratie en bewustzijn. Als ik vanuit deze bewustzijnsstaat contact maak met het energieveld/celgeheugen van mijn cliënt, kunnen er verbeteringsprocessen plaatsvinden op lichamelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Als bevoegd healer kan ik met jouw uitdrukkelijke toestemming eventuele verstoringen verhelpen.

Het belangrijkste verschil tussen beide technieken is dat Theta Healing® uitgaat van een bewuste keuze (door de cliënt) voor veranderingen in het energiesysteem, terwijl bij Reconnective Healing® de energie zelf voor die aanpassingen/healing kiest en niet wordt beïnvloed door onze ratio. Afhankelijk van jouw mindset kan ik een of beide healingtechnieken implementeren. Uiteraard uitsluitend na jouw uitdrukkelijke toestemming.